• Регистрируясь, Вы подтвердили, что прочитали и приняли Правила нашего форума.
    Если вы "подмахнули не читая" - это только Ваши проблемы!
    YouTube channel (Наш канал в youtube)
    Telemasters group in telegram (Наша группа в телеграмм)

Как скачать файлы с обменника, заработать или купить кредиты читайте в >>>Теме

BN41-02663 service manual

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.

Юра

Участник
Credits
1
Имя
Юра
Доброго вечора! Шукаю service manual на BN41-02663.Хочу поставити цього майна на 43 дюйма LG.
Справа в тому що не можу розтягнути зображення на весь єкран.Майн знятий із розбитого тел. SAMSUNG UE32N4510AU.
На майні переставив резистор на FHD,підібрав шлейфи +переходнік із самунга на лижу і зображення появилося.
Почитав форуми в яких була ідентична проблема при заміні панелі іншоі моделі, тільки вних було збільшене зображення.
Проблема в них вирішилась через сервісне меню,поміняли модель телевізора, в мене такий варіант не проходить.
На майні повинні бути присутні два резистора під номером R1725_FHD_DR і R1726_HD_DR от я іх і не можу знайти.
Як-що є якесь друге вирішення ціжі проблеми,буду дуже вдячний.Що цікаво домашня сторінка на весь екран.

Вложения

• 7063447.jpg
    7063447.jpg
    123.1 KB · Просмотры: 16
  • IMG_0961.jpg
    IMG_0961.jpg
    311.7 KB · Просмотры: 16
  • IMG_0958.jpg
    IMG_0958.jpg
    95.1 KB · Просмотры: 18
  • IMG_0960.jpg
    IMG_0960.jpg
    85.3 KB · Просмотры: 16

jigulin

Участник
Страна
Ukraine
Credits
18
Имя
Вячеслав

alex2290

Участник
Страна
Azerbaijan
Credits
135
Поиграйтесь в сервисном меню с опций панели.
Самсунг в service manaul такое писать не будет. Если только под эту модель они не придумают альтернативную плату или панель.

VSа

МОДЕРАТОР
Credits
80
Имя
Володимир
В деяких моделях TV SAMSUNG вхід в сервіс меню рідним пультом: POWER OFF - INFO - MUTE - POWER ON не дає повного доступу до налаштувань телевізора. Потрібен сервісний пульт, або модернізований пульт дист. керування з деяких інших моделей. Опції панелі закодовані код такого виду: 32А1F0V , 48B6AF0JJ та інші. З пультів дист. керування модернізації найкраще піддається пульт з кінескопних телевізорів AA59- 00332D. Згадав, ще простіше модернізується пульт AA59-00357 але він значно менш розповсюджений (використовувався в проекційних телевізора та деяких кінескопних, з екраном 29' і більше дюймів.

Вложения

• AA59.jpg
    AA59.jpg
    45.5 KB · Просмотры: 2
Последнее редактирование:

Юра

Участник
Credits
1
Имя
Юра
В деяких моделях TV SAMSUNG вхід в сервіс меню рідним пультом: POWER OFF - INFO - MUTE - POWER ON не дає повного доступу до налаштувань телевізора. Потрібен сервісний пульт, або модернізований пульт дист. керування з деяких інших моделей. Опції панелі закодовані код такого виду: 32А1F0V , 48B6AF0JJ та інші. З пультів дист. керування модернізації найкраще піддається пульт з кінескопних телевізорів AA59- 00332D. Згадав, ще простіше модернізується пульт AA59-00357 але він значно менш розповсюджений (використовувався в проекційних телевізора та деяких кінескопних, з екраном 29' і більше дюймів.
У мене є сервісний пульт,і заходив в розширене сервісне меню.Міняв на різні моделі як модель тел. так і панелі.
Поки-що нічого не виходить.

Alex8ekc

Участник
Страна
Ukraine
Credits
115
Имя
Олександр

Юра

Участник
Credits
1
Имя
Юра
Все працює, в сервісному меню поставив модель тел. і панелі як на фото.
Модель тел. відповідає за розмір, колір був якогось зеленковатого кольору,як -би не приходили LVDS сигнали.
Підійшло все те що на фото.Після кожноі зміни моделі тел. чи панелі ,обовязково перезагружати тел.
Всім дякую!

Вложения

• IMG_0963.jpg
    IMG_0963.jpg
    1.5 MB · Просмотры: 14
  • IMG_0964.jpg
    IMG_0964.jpg
    2.6 MB · Просмотры: 15
  • Like
Реакции: VSа
Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Сверху