Регистрируясь, Вы подтвердили, что прочитали и приняли Правила нашего форума. Если вы "подмахнули не читая" - это только Ваши проблемы! |
YouTube channel (Наш канал в youtube)
Telemasters group in telegram (Наша группа в телеграмм) |
Как скачать файлы с обменника, заработать или купить кредиты читайте в >>>Теме
до речі про японців. В неділю робив шашлик з скумбрії а на гарнір до нього які то гирі. Це не запитання а назва страви. 300 гр. промитого круглого рису залив 450 мл. холодної води і на великий вогонь. Як закипіло, зменшив до малого і варив 15 хвилин, після чого вимкнув, дав ще кілька хвилин відпочити, влив 5 ст.л. рідкого соєвого соусу і добре перемішав. Солити не став, в соусі солі достатньо. Дав охолонути до теплого, наліпив трикутників повщиною сантиметра півтора і обсмажив з двох сторін, панірнувши в борошні (за рецептом має бути крохмаль). Вийшло саме щось таке, як казали японською в ролику. Хоча з рибкою, густим соєвим соусом і під пиво зайшло нормально.о людях...))
каката херота))
В России тоже сало полюбляют, в 89 служил в СА под Москвой то офигевал когда посылку получал как русские сало топчут.Правда до этого сало нах.. Ся с черным хлебом и горчицей. Ну апосля и травы поел